Det indre barn er et ord, som beskriver en indre tilstand i et voksent menneske. Det indre barn er vores ‘lille’ uskyldige, umiddelbare og ubevidste del af vores personlighed. Denne del af os har følelser som vi bærer vi rundt på som voksne, men som vi er for det meste ikke er bevidste om.

 


Vores indre barn udspiller, ofte ganske dramatiske roller, i vores voksne liv. Ofte ser vores indre barn på vores partner eller nære venner som dets Far eller Mor. Dette er ofte årsagen til mange problemer og frustrationer mellem os selv og vores omgivelser.
Hvis vi ønsker at opleve klarhed, personlig handlekraft, kreativitet og ikke mindst bevidst kærlighed. vil mødet med vores indre barn bringe klarhed og modenhed til disse områder. Ved at møde dit indre barn i terapi, kan det vokse op og du kan tage øget ansvar for dit liv.

Terapien foregår i en fortrolig og tryg atmosfære. Vores indre barn har nemlig brug for et behageligt klima at vokse op i, og når den voksne i os bliver mere opmærksom på det skabes et sundt grundlag for kreativitet og bevidst kærlighed.

Terapien vil i stor udstrækning følge principperne fra Osho Co. Dependency. Der vil være mulighed for at benytte andre teknikker også, og samtalen vil til stadighed være en central del af terapien.