Praktisk information:

Du er altid velkommen til at spørge om min erfaring, metoder, teknikker og uddannelsesbaggrund.

Tavshedspligt.

Jeg har tavshedspligt angående det vi taler om i sessionerne, -med mindre jeg har dit samtykke. Hvis jeg taler om dig med mine supervisorer eller kollega Pernille Ianev Cand. Psych. -har de selvfølgelig også tavshedspligt og det er kun dit fornavn, som nævnes.

Bookning af Tider.

Faste klienter dvs. dem som er i et terapiforløb og har tider regelmæssigt, har første prioritet i forhold til at få en tid. Hvis du ikke har aftalt ny tid, betragtes du ikke som fast klient. Jeg kan ikke derfor ikke garantere for at du kan få den samme tid på ugen, på et senere tidspunkt. Tidligere klienter, som vender tilbage til terapi kommer foran nye klienter fra ventelisten.

Kommentar: Læs lige ovenstående afsnit grundigt igennem for at sikre dig at det også er sådan som reglerne er. Jeg måtte gætte mig lidt frem.

Aflysning

Aflysning/ombooking skal ske med mere end 7 dages varsel. Hvis du ombooker eller aflyser din tid herefter, skal du betale det fulde beløb for sessionen. Aflysning eller ændring af tid skal ske pr. telefon eller sms. (dvs. ikke pr. e-mail eller brev). Det er dit ansvar at vide, hvornår du har en aftale.

Forsinkelser

Hvis du bliver forsinket, så ring til mig og sig hvornår du kommer. Hvis jeg ikke hører fra dig, venter jeg 15 minutter, derefter betragter jeg aftalen som aflyst.

Priser

For privat personer: 800 kr. pr. session.
For studerende og arbejdsløse: 700 kr. pr. session.
For Parterapi: 1100 kr. pr. session.
For virksomheder: 2200 kr. for individuel terapi/Coaching. For gruppe Coaching 4400 Kr.


En session varer ca. 60 min.

Betaling skal ske kontant efter hver session..

Generelt.

I terapien er det bedst hvis du selv bringer de emner frem som du ønsker at snakke om/arbejde på, men jeg skal nok hjælpe dig, hvis det er svært for dig at ”komme ud af busken”. Under terapien er det altid dig, som er i centrum og der er ingen ’rigtige’ svar eller oplevelser. Du kan regne med min fulde accept af dig ligegyldigt hvilke ting, du fortæller mig.

Det er mest overskueligt ikke at tage mere end 1-2 emner op pr. gang. For at vi kan arbejde til bunds med disse. Der er gange, hvor jeg vil stoppe dig når du fortæller. Dette er ikke fordi jeg ikke er interesseret i hvad du har at ige, men måske fordi jeg for eksempel kan se at du er ved at blive overvældet af det du snakker om, og at det derfor kan det være godt at tage en pause. Jeg deltager aktivt i terapien. Det betyder at jeg stiller spørgsmål, kommer med observationer og guider dig i at finde derhen, hvor en (for)løsning kan finde sted.

Du skal vide, at dine symptomer midlertidigt kan forværres af terapien fordi uafsluttede følelser kan komme op til overfladen. Der er som regel ingen hurtige løsninger på de fleste problemer, men de fleste oplever dog ret hurtigt i forløbet at få det bedre.

Hvis du føler, at du ikke får nok ud af terapien, eller hvis der er noget som gør du ikke kan være åben overfor mig -så snak med mig om det. Det er helt ok at tage det op som sker i vores relation og det kan bruges som en del af terapien. Der kan være gange hvor du ikke har lyst til at komme til dine aftaler, fordi du måske er irriteret på mig eller terapien. Dette er normalt og t sker ofte som forsvar mod at komme i kontakt med ubehagelige følelser. I stedet for at aflyse foreslår jeg at vi snakker arbejder på det i terapien. Hvis du kommer til terapien på trods af din ”modstand” vil du hurtigere kunne afklare dine problemer.


Når du ønsker at afslutte dit terapiforløb, anbefaler jeg at du snakker med mig om det en session før din sidste session. Så har vi begge en mulighed for at få en god afslutning på forløbet. Det er ikke en god ide at afslutte pr. telefon eller sms. Desuden er det vigtigt for mig at vide om du afslutter dit forløb, så jeg ved hvor mange nye klienter jeg kan acceptere. Hvis egskønner at du er parat til at afslutte terapiforløbet, vil jeg diskutere dette med dig.

For at du skal få mest ud af terapien, anbefaler jeg 4 sessioner om måneden og et minimum af 14 gange i alt.

Medicin

Min holdning til antidepressiv medicin er, at det er din egen beslutning om du vælger at tage medicin. Du skal være opmærksom på at en del antidepressiv medicin har bivirkninger og ikke har en egentlig langtidseffekt. Medicin kan ikke erstatte terapi i det medicinen ikke er en løsning på de problemer, som ligger til grund for depressionen. Men hvis du har det så dårligt, at terapi ikke an trænge igennem, kan det være en støtte på kort sigt. Du skal være opmærksom på, at en del nyere undersøgelser viser, at flere antidepressive midler kan forværre dine symptomer.


Din anbefaling

Selvom om jeg ofte har en venteliste, er jeg meget glad for at blive anbefalet til dine venner og bekendte. Alle nye klienter er velkomne.