psykoterapi, psykoterapi kbh, psykoterapi københavn
psykoterapi, psykoterapi kbh, psykoterapi københavn, coaching, coaching kbh, coaching københavn, coach, coach kbh, coach københavn
     
 
 
2. psykoterapi, psykoterapi kbh, psykoterapi københavn

 

I Life Coaching ser vi din situation fra et positivt perspektiv. Ordet problem erstattes af det mere positive ord udfordring. Der skabes en situation, hvor det som allerede er smukt og sundt i dig, næres og bringes til blomstring. Mange er tiltrukket af Coaching på grund af den lethed, humor, kreativitet og klarhed den bringer. Coaching kan anbefales, hvis du ikke ”orker” problemer eller vanskelige tanker og følelser.

 

diamond approach, diamond approach københavn, diamond approach kbh, psykoterapi, psykoterapeuter, psykoterapeut

Udfordringer som; karriere, livsformål, kærlighed, familie, kreativitet, intuition og spirituel længsel kan bringes op i lyset af det positive. I en åben lyttende og opmuntrende atmosfære begynder dit liv at skinne, at bære frugt. Fokuset er på det lette, impulsive, nærende og livsbekræftende. Det som får dig til at sige JA til det, du altid har ønsket dig, men som du måske ikke har turde leve.

I psykoterapi kan vi arbejde med mangel på retning i livet, kærlighedsproblemer, angst, panikanfald, lav selvtillid, parproblemer, ensomhed, afhængighedsproblemer og eksamensangst. Terapien giver mulighed for en dyb oplevelse, bearbejdning, forståelse og positiv integration, af de emner du ønsker at arbejde med

I den første samtale bestemmer vi om du skal have Coaching eller psykoterapi eller en kombination af begge. Det er min erfaring, at en kombination virker bedst.

Du bestemmer hvad vi taler om, og jeg bruger kun de teknikker som du synes godt om. På den måde bliver Coachingen og terapien til et pusterum. Et sted hvor du kan være dig selv, en oase hvor du kan finde ro, balance, kreativitet, løsninger, glæde, humor, energi og indsigt.

Psykoterapi og Life Coaching som jeg praktiserer, er baseret på moderne psykoterapi, hypnose, meditation og indsigtsterapier. Det er vigtigt for mig at møde dig som du er. Jeg sætter mig ikke over dig og arbejder ikke med udgangspunkt i diagnoser. På denne måde kan du være som du er og i denne ro kan megen klarhed, humor, forståelse og positiv energi opstå.

Det er min erfaring, at min specielle tilgang kan åbne mange ellers lukkede døre. Jeg er også åben overfor, at fortælle hvordan jeg har det, med dette eller hint i mit eget liv.

Jeg tilsigter altid at skabe så megen venlighed og nænsomhed som muligt. Et rum hvor dit hjerte trygt kan slappe af, og hvor du kan udtrykke alt hvad der måtte findes i dig.

Om Life Coaching

En Coach er en slags træner. Begrebet Coach dækker over et bredt spectrum og ikke mindst et bred definition af hvad Coaching er. Men noget der grundlæggende karakteriserer Coaching er Fokuset på det positive og det umiddelbare. Det som allerede er et potentiale i den enkelte. Jeg er af den opfattelse, at Coaching skabe en balance I vores europæiske jantelovs automatik. Coaching kan bibringe en store balance. En balance hvor vi ikke holder os selv så meget tilbage, som jateloven ellers foreskriver. En positiv dynamisk insisteren på det positive kan for mange mennesker flytte bjerge!

Coaching repræsenterer en nytænkning og en mulighed for moderne mennesker til at leve mere helt og i større harmoni og bevidsthed. Vores teknologiske tidsalder tilbyder rigdom og fremskridt i det materielle. Coaching danner bro mellem det materielle og vort indre potentiale. En bro som rummer alle og skaber de bedste muligheder for alle. Coaching tager udgangspunkt i dit værdisæt og fremelsker det’ du virkelig ønsker, samt giver dig redskaber til at virkeliggøre dine drømme.

Ofte er vores dagligdag, især den del der omhandler arbejde, omgærdet af spændinger, frustrationer, dårlig kommunikation, stress og psykisk ubehag. Vores job fylder en stor del af vort liv og mange ønsker at jobbet kunne være mere meningsfyldt og inspirerende, frem for en kilde til stress og bekymringer. Mange har et udemærket job, men samtidig en følelse af at der mangler noget. Måske får du ikke brugt dig selv fuldt ud eller har en fornemmelse af tomhed og gentagelse. Nogen har måske fundet drømmejobbet, men ønsker at udfordre sig selv kreativt. Det kan også være at alt er okay Arbejdsmæssigt, men aftenerne og fritiden er præget af tomhed og en længsel efter mening.

Måske er løsningen mere retning, eller mere ro. Eller udforskningen af ens kreative potentialer eller spirituelle længsler.
Vi glemmer ofte hvornår vi er på vores højeste, hvor vi tjener andre og os selv bedst. Hvor de naturlige unikke gaver og evner vi alle er født med, kan komme til sit højeste udtryk og blomstre

Mange ønsker at lære, hvordan de kan finde det ekstra, som gør livet og arbejdet; spændende, udviklende og nærende. Hvordan arbejdet kan blive forvandlet til engagement, humor, glæde og en kilde til indre og ydre rigdom. Life Coaching tager disse emner seriøst, og kan give svar, teknikker og nye måder at se ens situation på og kan give det ekstra, det plus, det overskud, der gør forskellen på, om du har en god eller dårlig dag.

Coaching samtalerne/sessionerne foregår i en afslappet, humørfyldt og fortrolig atmosfære. Jeg bruger teknikker fra NLP, Voice Dialog, Gestalt terapi, Inquiry og hypnose. Den positive samtale er fundamentet. Coaching appellerer ofte til mennesker der ikke kan rumme mange negative følelser og tanker. Som længes efter afslapning og ro fra problemerne og som gerne vil varmes i Coachingens positive ”sol”.

Psykoterapi

I 1960’erne opstod der er bevægelse i USA. Den såkaldte Human Potential Movement. Kendte teoretikere og pionerer fra denne bevægelse omfatter blandt andre:

William James
Fritz Perls
Abraham Maslow
Alan Watts
Carl Rogers
Werner Erhard
Fernando Flores
Jean Houston
Joshua Loth Liebman
Harvey Jackins
George Leonard
Michael Murphy
Victor Frankl
Marilyn Ferguson

Omkring disse personer opstod en ny form for terapi. Formen omfattede i langt større grad et helheds eller holistisk, syn på mennesket og både kroppen, følelserne og de 5 fem sanser blev integreret i terapien. Som orden også peger på var udforskning af det menneskelige potentiale. En masse nye metoder blev opfundet og The Human Potential Movement fik en enorm betydning for den moderne psykoterapi som vi kender den i dag.

Esaleen instituttet i Californien, USA uddannede mange terapeuter, hvoraf mange af disse har skabt egne terapeutiske retninger.
Jeg selv har lært meget fra netop disse tidligere terapeuter fra Esaleen instituttet I californien.

De metoder jeg bruger omfatter:

Samtale
Voice Dialog
Gestalt
Inquiry – The Diamond Approach
Indre barn terapi
Hypnose – Ericsonian og elementer fra Alchemical hypnoterapi
NLP
Meditation
Mindfullness teknikker
Reichiansk Bioenergi
Feminin - maskulin terapi
Elementer fra SE metoden, også kaldet traumehealing

Efter de første 1-2 gange, hvor der ofte overvejende vil foregå empatisk samtale terapi, vil jeg ofte have en klar fornemmelse af hvor du vil kunne få størst udbytte af terapien. Jeg vil så kort beskrive hvilken metode jeg forestiller mig at anvende. Hvis dette lyder fint for dig går vi i gang.

Hvis du ikke lige kunne forstille dig at arbejde på den made, finder jeg en anden metode der vil passe til dig. Noget af det der er helt grundlæggende, i måden jeg arbejder på er, at jeg altid bruger de teknikker der føles gode og rigtige for dig. Jeg bruger med andre ord de teknikker som DU føler du får mest ud af.

Det absolut mest almindelige er, at arbejdet med de forskellige teknikker foregår let og ubesværet. Jeg er eksperten i disse teknikker, og du behøver ikke nødvendigvis tænke på hvilken teknik jeg bruger hvornår. Ofte bruger jeg flere teknikker i sammen session, og dette vil du ikke mærke. Du vil mærke et blødt afsæt i starten af timen og en blød landing i slutningen af timen. Som sådan er dette det væsentlige.

Hvis du ønsker information om de metoder jeg benytter er du altid velkommen til at spørge mig.