stressterapi kbh, stresscoaching
     
 
 
stressterapi kbh, stresscoaching, psykoterapi kbh

 

Stress er en folkesygdom i Danmark. Statistikkerne taler sit tydelige sprog.

Stress kan have følgende Kendetegn:

 

stressterapi kbh, stresscoaching, psykoterapi kbh, psykoterapi københavn frederiksberg

Angst
Forvirrende tanker
Hjertebanken
Uro
Søvnproblemer
Koncentrationsbesvær
Tristhed
Udmattelse
Seksuelle problemer
Kropsligt ubehag som kan være vanskeligt at definere
 
I stressterapi arbejdes der med de mere følelsesladede sider af stressen. Se under menuen psykoterapi for en uddybende beskrivelse af metoder.

I Stress Coaching arbejdes der primært med strategier til at opnå en positiv håndtering af stressen. Det handler til dels om at få en dybere indsigt i de forskellige stressfaktorer og så især om indlæring af teknikker til stress-mestring. Disse teknikker indeholder ofte elementer fra moderne bevidsthedsforskning, opmærksomhedsteknikker, NLP og fantasirejser, eventuelt kombineret med kropslige øvelser.

Den mest effektive behandling af stress er ofte en kombination af stressterapi og stresscoaching. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og taler om i den første session hvilken strategi der vil passe til dig. Nogle ønsker kun at arbejde ud fra en positiv indgangsvinkel hvor ressourcerne er i focus, hvilket også er muligt. Det kan føles stressende i sig selv at skulle arbejde med vanskelige følelser.

” Jesper har hjulpet mig, i helt utrolig grad, med min stress. Jeg kunne næsten ikke sove om natten, havde mistet min appetit og led af kronisk tristhed. Efter 7 gange hos Jesper er jeg næsten helt som ny igen. Han er meget klog, morsom og meget professionel” Peter L. Lektor